Bewaarkasten

Een ruim gamma toestellen, perfect aangepast aan de nieuwe manier van leven


  Le Chai biedt 3 jaar garantie op de bewaarkasten. Zowel op onderdelen, verplaatsing als werkuren, uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf rechtstreeks bij de eindconsument !

  Serveerkasten:   Gericht op zowel liefhebbers als professionals, bieden deze wijnklimaat kasten de mogelijkheid een permanente selectie van verschillende soorten wijn te stockeren terwijl ze genieten van een ideale temperatuurinstelling.

  Serveer- en bewaarkasten: De bewaring van wijnen in deze wijnklimaatkasten is identiek aan de ideale opslagomstandigheden in een goede wijnkelder en bieden de amateurs en de verzamelaars de garantie van een perfect gerespecteerde en geconserveerde wijn direct bij de hand.

  Bewaarkasten lange termijn: Le Chai stelt als eerste op de markt verouderingskasten voor met een handmatige aanpassing van zowel temperatuur als vochtigheidsgraad. Dankzij de elektronica die werkt op 3 complementaire parameters, regelt het systeem de vochtigheid en de temperatuur "on demand", waardoor uw beste wijnen kunnen profiteren van de beroemde gezochte stabiliteit (of deze te benaderen).

VRIJSTAANDE MODELLEN VOOR WIJNBEWARING OP LANGE TERMIJN

  Naast het verfijnde ontwerp voldoen deze wijnbewaarkasten aan alle eisen voor het creëren van het ideale wijnkelderklimaat, nodig voor het bewaren van wijn op langere termijn. Le Chai beantwoordt aan de meest veeleisende criteria voor de nodige stabiliteit van uw wijnvoorraad. Temperatuur- en vochtigheidsregeling worden handmatig geregeld naar wens (dit is een primeur op de markt).

Uw waardevolle wijnen kunnen profiteren van "on demand" aanpassingen, worden juist geconserveerd en rijpen in de beste omstandigheden om hun volle hoogtepunt te bereiken.