Odoo + afbeelding en tekst

De pluspunten van het product1)  On-demand veroudering.  Le Chai stelt, als eerste op de markt, een handmatige naar wens regelbare instelling van het vochtigheidsniveau voor, naast de temperatuurregeling.

2)  Roestvrijstalen handgreep , voor een betere grip.

3)  Vaste of rollende lades , in de gehele hoogte van de wijnkast verstelbaar -  andere vaste of schuifplateaus kunnen worden toegevoegd (in optie).

4)  Volle deur , voor een beter wijnbehoud.

5) Lade 'Selection Le Chai': naar believen verstelbaar over de gehele hoogte van de wijnkast. Andere laden kunnen optioneel worden toegevoegd.

Odoo + afbeelding en tekst

Uitstekende energieprestaties

Dankzij een innovatief ontwerp en een speciaal aangepaste compressor bereiken de energieprestaties van de wijnbewaarkasten voor lange termijn  niveau A +, wat leidt tot een laag verbruik en een betere innerlijke stabiliteit.

Kelderregister

Automatisch sluitende deur

 Open deuralarm

Odoo • Tekst en afbeelding

Zacht sluitende lade

Odoo • Tekst en afbeelding

Blauwe LED's, maken het mogelijk om in één oogopslag je flessen te zien.

Odoo • Tekst en afbeelding

Schuiflades

op rollagers


Odoo • Tekst en afbeelding

De koolstoffilter 

Dankzij het koolstoffilter elimineert de constante en progressieve circulatie van een langzame luchtstroom elke mogelijkheid van schimmelgroei en vreemde geuren. Je wijn "ademt".

Odoo • Tekst en afbeelding

Verfijnde kwaliteitsverbintenis

#

Gecontroleerde

temperatuur

Een ultra-nauwkeurig thermisch regelsysteem in combinatie met de kwaliteit van de wanden garandeert de stabiliteit en consistentie van de interne temperaturen in alle veiligheid.. Winterfunctie.

Koolstoffilter

      Dankzij het koolstoffilter,             de constante en progressieve circulatie van een langzame luchtstroom elimineert elke mogelijkheid van ontwikkeling van schimmels en parasitaire geuren. Je wijn "ademt".

Anti-vibratie systeem

Uitgerust met een anti-vibratiesysteem, elimineert de wijnkast elke verstoring die de goede rijping van de wijn kan beînvloeden, en beperkt de oxidatie ervan.

Vochtigheid onder controle

De Le Chai-innovatie: de vochtigheidsgraad kan handmatig naar wens worden aangepast, waardoor veroudering van de wijn "on demand" mogelijk is