De voordelen van het product

1) Houten schuifplateaus met roestvrijstalen bekleding

2) Omkeerbare deuren met roestvrijstalen of zwarte rand

3) Inox sokkel in optie (in sommige gevallen) en een trendy afwerking met geïntegreerd deurslot (op sommige modellen)

4) Roestvrijstalen handgreep, voor een goede grip

5) Temperatuuraanduiding op een LED-display, voor een goede zichtbaarheid en een optimale temperatuurregeling. 

6) Anti-UV behandeld glas, voor een betere conservering van de wijn

7) Tot wel 3 temperatuurzones. Dankzij de temperatuurinstellingen in de verschillende zones (van +5°C tot +22°C) kunnen alle wijnsoorten worden opgeslagen en bewaard in dezelfde wijnkast. Elke fles profiteert van de beste klimatologische omstandigheden.

* de maximale laadcapaciteit wordt berekend met standaard Bordeauxflessen (75 cl traditioneel)Niet-contractuele afbeeldingen

Vanuit een  constant doel om te verbeteren of om te voldoen aan technische vereisten en zonder de kernkenmerken te wijzigen, behouden we ons het recht voor om eventuele wijzigingen die we essentieel zouden achten zonder voorafgaande kennisgeving door te voeren.

Odoo • Tekst en afbeelding

Een streven naar een nauwkeurige kwaliteit

#

TEMPERATUUR CONTROLE

Een ultra-nauwkeurig thermisch regelsysteem in combinatie met de kwaliteit van de wanden garandeert de stabiliteit en consistentie van de interne temperaturen in alle veiligheid.

LUCHT

KWALITEIT

De constante en progressieve circulatie van een langzame luchtstroom elimineert elke mogelijkheid tot ontwikkeling van schimmels en parasitaire geuren. Je wijn "ademt"

ANTI-VIBRATIE SYSTEEM

Uitgerust met een anti-vibratiesysteem, elimineert de wijnkast elke verstoring die de goede rijping van de wijn kan beïnvloeden en de oxidatie ervan beperkt.

ANTI-UV

Een deur met isolerend glas,     anti-UV behandeld, leidt tot een efficiënte bescherming tegen UV-stralen en biedt een uitstekende zichtbaarheid.

Accesoires

Elk accessoire is tot in detail ontworpen om te harmoniseren met de functionaliteit en de ontwerpcriteria.

De schuifplateaus stellen u in staat om de opslag van uw wijnflessen te organiseren en de toegang ertoe te vergemakkelijken.

v.l.n.r.: lade, halve lade, inox of zwarte plint

Odoo • Tekst en afbeelding