Multi-temperatuur

Een ruim gamma toestellen, perfect aangepast aan de nieuwe manier van leven


  Le Chai biedt 3 jaar garantie op de multi-temperatuur toestellen. Zowel op onderdelen, verplaatsing als werkuren, uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf rechtstreeks bij de eindconsument !

  Serveerkasten:   Gericht op zowel liefhebbers als professionals, bieden deze wijnklimaat kasten de mogelijkheid een permanente selectie van verschillende soorten wijn te stockeren terwijl ze genieten van een ideale temperatuurinstelling.

 Serveer- en bewaarkasten: De bewaring van wijnen in deze wijnklimaatkasten is identiek aan de ideale opslagomstandigheden in een goede wijnkelder en bieden de amateurs en de verzamelaars de garantie van een perfect gerespecteerde en geconserveerde wijn direct bij de hand.

  Bewaarkasten lange termijn: Le Chai stelt als eerste op de markt verouderingskasten voor met een handmatige aanpassing van zowel temperatuur als vochtigheidsgraad. Dankzij de elektronica die werkt op 3 complementaire parameters, regelt het systeem de vochtigheid en de temperatuur "on demand", waardoor uw beste wijnen kunnen profiteren van de beroemde gezochte stabiliteit (of deze te benaderen).

MULTI-TEMPERATUUR WIJNKLIMAATKASTEN

Het multitemperatuurbereik van deze wijnklimaatkasten maakt het mogelijk om de controle over de serveer- of bewaartemperatuur van een grote verscheidenheid aan druivensoorten te perfectioneren. Deze wijnkasten zorgen voor een totale temperatuurbeheersing dankzij de weergave van zowel de ingestelde als de actuele temperaturen. U behoudt het overzicht en geniet van het gebruiksgemak door de schuifplateaus.