Onderbouw 

Een ruim gamma toestellen, perfect aangepast aan de nieuwe manier van leven


  Le Chai biedt 5 jaar garantie op de inbouwtoestellen. Zowel op onderdelen, verplaatsing als werkuren, uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf rechtstreeks bij de eindconsument !

 Serveerkasten:   Gericht op zowel liefhebbers als professionals, bieden deze wijnklimaat kasten de mogelijkheid een permanente selectie van verschillende soorten wijn te stockeren terwijl ze genieten van een ideale temperatuurinstelling.

 Serveer- en bewaarkasten: De bewaring van wijnen in deze wijnklimaatkasten is identiek aan de ideale opslagomstandigheden in een goede wijnkelder en bieden de amateurs en de verzamelaars de garantie van een perfect gerespecteerde en geconserveerde wijn direct bij de hand.

 Bewaarkasten lange termijn:  Le Chai stelt als eerste op de markt verouderingskasten voor met een handmatige aanpassing van zowel temperatuur als vochtigheidsgraad. Dankzij de elektronica die werkt op 3 complementaire parameters, regelt het systeem de vochtigheid en de temperatuur "on demand", waardoor uw beste wijnen kunnen profiteren van de beroemde gezochte stabiliteit (of deze te benaderen).

WIJNKASTEN GEÏNTEGREERD ONDER EEN WERKBLAD

Ontworpen om te worden geïntegreerd onder een werkblad, brengen deze modellen uw wijnvoorraad binnen handbereik en integreren zich elegant met standaard inbouwmaten, gebruikt door keukenontwerpers.

  • Aanbod 82 cm - deurhoogte 72 cm

  • Aanbod 88 cm - deurhoogte 78 cm

  • Aanbod 88 cm - deurhoogte 78 cm -push open