Vrijstaand

Een ruim gamma toestellen, perfect aangepast aan de nieuwe manier van leven


  Le Chai biedt 3 jaar garantie op de vrijstaande toestellen. Zowel op onderdelen, verplaatsing als werkuren, uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf rechtstreeks bij de eindconsument !

  Serveerkasten:   Gericht op zowel liefhebbers als professionals, bieden deze wijnklimaat kasten de mogelijkheid een permanente selectie van verschillende soorten wijn te stockeren terwijl ze genieten van een ideale temperatuurinstelling.

 Serveer- en bewaarkasten: De bewaring van wijnen in deze wijnklimaatkasten is identiek aan de ideale opslagomstandigheden in een goede wijnkelder en bieden de amateurs en de verzamelaars de garantie van een perfect gerespecteerde en geconserveerde wijn direct bij de hand.

  Bewaarkasten lange termijn: Le Chai stelt als eerste op de markt verouderingskasten voor met een handmatige aanpassing van zowel temperatuur als vochtigheidsgraad. Dankzij de elektronica die werkt op 3 complementaire parameters, regelt het systeem de vochtigheid en de temperatuur "on demand", waardoor uw beste wijnen kunnen profiteren van de beroemde gezochte stabiliteit (of deze te benaderen).

VRIJSTAANDE MODELLEN VOOR SERVEREN OF BEWAREN

Het vrijstaande assortiment Le Chai, passend bij elke omgeving, is uitgerust met legplanken op verschillende hoogten, die een grote innerlijke flexibiliteit bieden. Met rechtse of linkse openingsversies voldoet het vrijstaande assortiment aan al uw wensen om elk van uw wijnen uniek te maken.